25.1 C
Perama
22/05/2024
perama24.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΑΜΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Πιερρουτσάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον συνδυασμό ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Γιάννη Λαγουδάκου: Το Πέραμα αλλάζει

Pierroutsakos1 680x365
Κοινοποίηση

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο, Χρήστος Πιερρουτσάκος, μας συστήνεται και μας παρουσιάζει τον πώς ονειρεύεται την πόλη του το Πέραμα: Γεννήθηκα, στις  25 Ιουλίου 1984 στην Αθήνα  και κατοικώ στον Πειραιά .Εργάζομαι από έφηβος στο Πέραμα στην Λεωφόρος Δημοκρατίας στο γραφείο μας (Γερμανική Σκάλα-Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη) και είμαι παντρεμένος. Είμαι απόφοιτος της Ακαδημίας Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου ενώ έχω διατελέσει Διετέλεσα Διευθυντής ναυτιλιακής εταιρείας ρυμουλκών – ναυαγοσωστικών & στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Ρυμουλκών Άγιος Νικόλαος. Δραστηριοποιούμαι τώρα στον επιχειρηματικό τομέα.

Δηλώνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περάματος με γνώσεις στην ναυτιλία και στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Μια όμορφη, μοντέρνα πόλη που ονειρευόμαστε είναι εφικτή για να υλοποιηθεί σωστά πρέπει να γίνει μόνο από ικανούς ανθρώπους που έχουν την θέληση και την απαραίτητη γνώση. Η αγαπημένη πόλη μας βασίζεται προπάντων στην ναυτιλία και συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους αναγκαίους βασικούς τομείς της πόλης μας.

Συνεπώς, μια δυνατή ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά θα  επιφέρει οικονομικά οφέλη στον τόπο μας και στην ομαλή λειτουργία του δήμου μας. Το Μεγάλο λιμάνι της χώρας μας ξεκινάει  από την άκρη του λιμενοβραχίονα της Σχολής Ναυτικών Δοκιμών στην Πειραϊκή (Παλατάκι) και φτάνει μέχρι το τέρμα του Περάματος (πλησίον ναυστάθμου).

Με κατάλληλους-έμπειρους ανθρώπους και επιδέξιους χειρισμούς θα έχουμε πολλά οφέλη στους πολίτες της πόλης μας βάση του προγράμματος μας και την καθοδήγηση του δυναμικού υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκου με έργα που είναι εγκαταλειμμένα και μη λειτουργικά είχαν  γίνει υπό δημαρχίας Λαγουδάκου πριν 20 χρόνια περίπου θα ξανά λειτουργήσουν μετέπειτα της εκλογής μας, όπως το δημοτικό κολυμβητήριο <Γιώργος Κασιμάτης>

Ο παιδικός σταθμός Αγία Παρασκευή Άνω Περαμα που δεν λειτούργησε ποτέ ,

Το Ναυτικό Μουσείο στο δυτικό άκρο με άμεση λειτουργία επισκεψιμότητας .

Ανάπλαση 30 στρεμμάτων στον αρμό για χρήση στο λαό της πόλης και στους επισκέπτες της .

Για να ψυχαγωγείται  και να περνάει ο κόσμος όμορφα .

Θα ακολουθήσουν και αλλά σημαντικά έργα  υποδομής με αθλητικές εγκαταστάσεις και παιδικές χαρές. Για να δοθούν κίνητρα να αφήνει ο κόσμος τον καναπέ του και να δραστηριοποιείται όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη φιλική πόλη .

Με διάφορες τέτοιες ουσιαστικές κινήσεις θα τονωθεί η  εμπορική αγορά της πόλης μας και παράλληλα να ανεβάζουν αποδόσεις σε τζίρους  και τα μαγαζιά εστίας. Το Περαμα πέρα από γραφικό θα αλλάξει σε πόλη που θα χαίρεσαι να ζείς. Θα επιδιώξουμε με αγώνα με τους άλλους γειτονικούς  δήμους την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Πέραμα από τον Πειραιά .

Για αυτό ζητάω την στήριξη σας με την δύναμη του ψήφου σας για  να μπορέσουμε με τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου αλλά και με  παρέα εσάς να πραγματοποιήσουμε καλύτερες συνθήκες, φρέσκιες  ιδέες  γεμάτες όρεξη και πείσμα για την πόλη που αγαπήσαμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε εμείς και τα παιδιά μας, το Πέραμα μας !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη – “Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου”

Επιταγή ακρίβειας: Πότε καταβάλλεται – Ποιοι οι δικαιούχοι

Πιάστηκαν στα χέρια ο δικηγόρος του Γεωργιάδη με την φρουρά του Πολάκη!